Tholen

De bedoeling was oorspronkelijk om informatie te verzamelen over de geschiedenis van mijn geboortedorp Scherpenisse. Al gaande bleek echter dat sommige onderwerpen voor het hele eiland Tholen gelden. Daarom heb ik besloten me op het hele eiland te richten.

Hattinga-kaart

Daar komt bij dat een aantal buurtschappen in Poortvliet en Sint-Maartensdijk vooral op Scherpenisse is gericht. Deze zijn nu automatisch onderdeel van de scope.

De verandering is inmiddels aangepast in de menustructuur van de website. In het hoofdmenu (bovenaan het scherm) staat nu de tab Tholen. Daaronder staan submenu’s. Momenteel ligt de nadruk op zaken die met het landschap hebben te maken. Via dit hoofdmenu zijn de pagina’s met permanente informatie te benaderen.

De wijziging is ook doorgevoerd voor de berichten (Engels: posts). Bij categorieën in het linkermenu staat nu Tholen als hoofdcategorie, naast Biljarten en Website. De getallen geven het aantal berichten aan wat in totaal in de betreffende categorie is gepubliceerd.

Berichten hebben vergeleken met pagina’s meer een eenmalig karakter. De berichten zijn ook te vinden via het hoofdmenu onder de tab Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *