SVW 7-NGG 2: 4-2

De kop is eraf! SVW7 is de competitie 2019-2020 begonnen met een 4-2 overwinning op NGG2 uit De Heen. De start van de competitie is dit jaar wel erg vroeg. Het was erg warm, waardoor het niet meeviel om de hele partij geconcentreerd te blijven. Zelfs voor de schrijver (Frans) was het wel eens knikkebollen, maar dat was tijdens de laatste partij, dus dan moet je op onze leeftijd eigenlijk ook allang in bed liggen.

Mathieu had tegen Sjaan de Ron een moeilijke start. Sjaan maakte in de 3e beurt een serie van 56 en had daardoor gelijk een voorsprong van bijna 50 punten. Gelukkig maakte Sjaan daarna nogal wat poedels waardoor Mathieu steeds verder kon terugkomen, en uiteindelijk de partij in 27 beurten kon uitmaken. Daarmee waren de eerste punten van het seizoen binnen.

Frans had geen goede seizoensstart tegen Harry de Jong. Tot de 13e beurt ging het nog gelijk op, maar daarna liep Harry uit. In de 20e beurt maakte hij de partij uit met een serie van 96. Frans bleef steken op 107 caramboles. Hiermee was de stand dus weer gelijk.

Jean-Paul liep in de laatste partij net als Mathieu al snel tegen een flinke achterstand aan. Frans van de Luijtgaarden maakte een serie van 58 in de 2e beurt, waardoor de achterstand al gelijk 63 caramboles was. Gelukkig bleef Jean-Paul leuke series maken, terwijl het bij Frans stil viel. Uiteindelijk kon Jean-Paul de partij uitmaken in de 21e beurt en kwam Frans nog 10 caramboles tekort.

2 reacties

  1. Leuk gedaan ad. Eens kijken of we de volgende wedstrijd voor wat meer spectaculaire resultaten kunnen zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *