SVW 7 weer in vorm

Na de nederlaag van vorige week herstelt SVW 7 zich met een 4-2 overwinning op De Ram 4.

Tegen De Ram 4 traden we voor het eerst aan in het nieuwe clubtenue. Binnenkort zullen we eens een foto van het vaste team maken.

In de eerste partij behaalde ik in 11 beurten een klinkende overwinning op Arian. Na de verliespartijen van de laatste weken liep alles weer zoals het moet. Het spel was verzorgd en met drie series van boven de 20 was de partij snel afgelopen. De beste partij dit seizoen met een moyenne van ruim 8.

Maar ook als het goed gaat zijn er altijd puntjes ter verbetering, zoals Frans na afloop liet zien aan de hand van zijn aantekeningen. Zo proberen we als team steeds weer een stapje verder te komen!

In de tweede partij speelde Gradus als invaller tegen Marco. In het begin speelden beide spelers goed en ging de wedstrijd gelijk op. Na 10 beurten een stand van 62-61. Daarna ging het een stuk minder. Marco ging nog harder spelen en nog meer praten. Gradus raakte ook van slag en miste simpele ballen. Uiteindelijk kon hij in de 24e beurt uitmaken.

In de laatste partij trok Frans aan het kortste eind tegen Rick. Na een lange serie overwinningen lukte het deze keer niet om de ballen voldoende onder controle te krijgen. Desondanks was het moyenne nog steeds boven de 10 wat ook iets zegt over het niveau. In een gelijkopgaande strijd wist Rick in de 14e beurt de partij uit te maken met een mooie serie van 62.

Het was weer een gezellige avond in de Ponderosa met 2 teams van SVW tegen 2 teams van De Ram. Beide wedstrijden werden met 4-2 gewonnen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *