SVW 7 stevig op kop

SVW 7 wint opnieuw overtuigend met 6-0. In de Ponderosa bleek Bellevue 5 niet opgewassen tegen de dadendrang van het gemotiveerde SVW 7.

Na afloop smaakte de welverdiende Schrobbelèr uitstekend.

Zoals meestal speelde ik als derde speler de openingspartij. Het ging tegen Piet eerst gelijk op. Na 7 beurten stond het 31-30. Maar toen maakte ik een mooie serie van 46 waarmee de partij in feite beslist was. Het was voor mijn moyenne erg jammer dat er nog 8 beurten en 4 poedels nodig waren om de partij uit te maken. Het verslappen van de concentratie zorgde voor wat slordige technische foutjes.

Frans ging in de tweede partij tegen Peter moeizaam van start. Na 8 beurten stond het 26-38. Maar door een mooie serie van 73 in de 10e beurt kwam hij weer op stoom. Er zat mooi seriespel langs de lange band bij, maar zoals vaak gebeurt was er bij de 2e diamond uit de hoek verlies van de positie.

Frans bij het begin van de serie langs de lange band.

Hierna zat Frans echter in de wedstrijd en met nog een serie van 40 in de 14e beurt speelde hij de partij geroutineerd uit.

In de laatste partij zagen we kader 57/2 tussen Jean-Paul en Nathaniel. Voor libre-spelers frustrerend om te zien hoe na een perfecte verzamelbal de ballen steeds weer uit elkaar gespeeld moeten worden.

Ook Jean-Paul had een moeizame start. De banden waren lastig te lezen, terwijl ook een paar trekballen te sterk waren. Een mooie serie van 61 in de 13e beurt was echter het beslissende moment in de partij. Nathaniel zat er helemaal niet in en kon geen vuist maken. Na nog 2 poedels kon Jean-Paul in de 16e beurt met opnieuw een mooie serie van 44 de partij uitmaken.

Jean-Paul bezig aan de serie van 44.

De overwinning van 6-0 lijkt afgetekend, maar het was dankzij hard werken en doorzettingsvermogen dat de punten kunnen worden bijgeschreven.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *