SVW 7 sluit het jaar sterk af

SVW 7 wint met 4-2 van Bellevue 5 en sluit 2019 af met een comfortabele voorsprong van 8 punten op naaste belager SVW 8.

Bij de Bellevue op de Antwerpsestraatweg moest SVW 7 aantreden tegen Bellevue 5.

In de eerste partij wist Matthieu in 14 beurten overtuigend te winnen van Frans. Hij scoorde ook zonder klein spel geregeld leuke series en noteerde maar 2 poedels.

In de tweede partij begon Frans goed. Na 10 beurten stond hij voor met 118-37. Helaas kwam daarna de klad erin. Hij had zijn hoofd er niet meer helemaal bij, en koos niet altijd de meest logische voortzetting. Peter bleef daarentegen regelmatig scoren (geen enkele poedel), en won in 20 beurten.

In de laatste partij hadden we, zoals wel vaker, een kaderpartij. Deze keer speelden beide spelers 57/2 en moesten beiden ook 220 caramboles maken.

Jean-Paul begon niet sterk met slechts 7 caramboles in de eerste 4 beurten. Nathaniel stond toen al op 105. Halverwege de 6e beurt was de stand al 182-46, dus een bijna onmogelijke opgave om nog bij te komen. Maar op mentaliteit vocht Jean-Paul zich terug en wist de partij toch in 11 beurten te winnen, met een mooi moyenne van 20.

Het jaar werd dus goed afgesloten met een fraaie overwinning. De koppositie werd hierdoor weer iets verstevigd, wat een mooie startpositie is voor het nieuwe jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *