SVW 7 slaat weer toe!

SVW 7 wint voor 2e keer op rij met 6-0. Nu was Bellevue 6 het slachtoffer.

Mathieu geconcentreerd bezig bij de Bellevue. Frans aan het driebanden op de achterste tafel.

Als derde speler was ik als eerste aan de beurt. De eerste helft was net als vorige week zwak met veel poedels. Na 9 beurten stond ik met 32-18 achter, terwijl mijn tegenstander Jan 10 caramboles minder moest maken. Gelukkig ging het daarna wat beter, maar ik had toch 24 beurten nodig om de 90 vol te maken. Jan miste in de nastoot de ene carambole die hij nodig had om gelijk te maken. Score: 90-79.

Ad en Jan bij de trekstoot. Jan was duidelijk wat sneller.

In de 2e partij gingen Mathieu en Sjoerd voortvarend van start. Een serie van 22 door Sjoerd in de 2e beurt werd door Mathieu beantwoord met een serie van 33. Daarna viel het wat stil met nogal wat poedels. Beide spelers werden onnauwkeuriger en gingen harder spelen. Na 10 beurten stond het ongeveer gelijk met 57-56. Daarna bleef Mathieu echter regelmatig scoren, terwijl Sjoerd geen bal meer kon raken. Ondanks een serie van 20 in de 18e beurt kon hij niet voorkomen dat Mathieu in de 20e beurt de partij uitmaakte. Score: 93-110.

In de laatste partij speelden Jean-Paul en Marius tegen elkaar. Kader 57/2 (180) tegen libre grote hoek (200). Dus dat werd een latertje! Het was een spannende en sportieve partij (Marius ging zitten na touché), met hoogtepunten (hele mooie harde verzamelstoot) en dieptepunten (onnodige missers en vermijdbare dedans). Uiteindelijk won Jean-Paul fraai in 13 beurten. Score: 184-180.

Jean-Paul en Marius bij de trekstoot.

Al met al: een prachtige avond! En de schrobbelèr was verdiend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *