SVW 7 moet incasseren

SVW 7 verliest thuis in de Ponderosa te Bergen op Zoom met 4-2 van Brugmans Biljarts 4.

In de twaalfde ronde van de competitie in de C1-klasse van het district West-Brabant ontving SVW 7 in de Ponderosa te Bergen op Zoom het team van Brugmans Biljarts 4 uit Poortvliet (de Striene).

In de eerste partij was het een spannende strijd tussen mij en Rien van Gorsel. Rien ging sterk van start en stond na 5 beurten al op 42 . Daarna viel hij wat terug en na een serie van 30 in de 12e beurt kwam ik terug tot 74-76. Uiteindelijk maakte Rien in de 14e beurt uit. Door wat onrustig spel maakte ik deze partij net iets teveel foutjes waardoor de zege terecht naar Rien ging.

Door een zwakke start van Rene Koetsier leek Frans in de tweede partij ongehinderd op een overwinning af te stevenen. Na een goed begin viel de productie echter terug ( de biljartmarathon van afgelopen weekend zat nog in de benen) en kon Rene het initiatief overnemen. Uiteindelijk wist hij in de 19e beurt uit te maken.

In de laatste partij ging ‘ons’ Jean-Paul tegen Perry Vroegop flitsend van acquit met een serie van 64. Op een serie van 41 na in de 6e beurt kon Perry weinig tegenspel bieden. Jean-Paul speelde zeer sterk en geconcentreerd en maakte in de 8e beurt de 180 caramboles vol . Een uitstekende prestatie!

Samenvattend was het een gezellige en sportieve wedstrijd. Deze keer moesten we 4 punten laten liggen, maar de moyennes waren goed dus geen reden tot ontevredenheid.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *