SVW 7 loopt weer uit

SVW 7 wint in de Ponderosa te Bergen op Zoom met 6-0 van Bellevue 6 en verstevigt koppositie in de C1-klasse.

In de eerste partij was schrijver dezes het spoor volledig bijster. Na 15 beurten stond de teller nog maar op 26. Er was niet veel wat lukte. Omdat tegenstander Jan ook niet goed speelde werd de partij na 24 beurten toch nog gewonnen. Overigens werd de partij wel beslist met een mooie slotserie van 31.

Ondanks de slechte partij bleef het moyenne nog net boven de 4,50 staan. Dat betekent dat na de herziening het aantal te maken caramboles met 20 omhoog gaat naar 110. De lat komt dus een stuk hoger te liggen!

In de tweede partij ging Frans flitsend van start tegen de andere Frans. Hij ging uit de startblokken met een mooie serie van 76. Daarna was het een hele tijd niets. De andere Frans kwam met een serie van 23 nog dicht in de buurt. Maar vervolgens produceerde onze Frans een mooie slotserie van 60 en besliste daarmee de partij.

In de laatste partij maakte Jean-Paul het zich onnodig moeilijk. Het spel was in het algemeen verzorgd, maar door een paar foutjes duurde het langer dan nodig. Berry was (gelukkig) niet in vorm en kon hiervan niet profiteren.

Ook voor Jean-Paul komt de lat hoger te liggen. Zijn moyenne is gestegen naar 11,854. Dat betekent dat het aantal te maken caramboles met 40 omhoog gaat naar 220.

Samenvattend was het niveau niet denderend met alle partijen langer dan 20 beurten. Maar door hard werken konden alle 6 punten toch worden bijgeschreven. En ‘last but not least’ konden we na afloop een Schrobbelèr drinken op de 6-0 overwinning.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *