SVW 7 levert in

SVW 7 verliest thuis in de Ponderosa met 5-1 van BVBO1 uit Ossendrecht.

Het was weer zo’n wedstrijd waaraan je liever niet meer wordt herinnerd. Vooral voor Jean-Paul en Ad had er meer ingezeten, maar die wisten hun kansen niet te verzilveren.

Voor de verandering startte onze kopman Jean-Paul in de eerste partij tegen Wilfred. Het was een spannende partij die redelijk gelijk op ging. Na een mooie serie van 79 in de 11e beurt stond Jean-Paul met 183-148 voor.

Wilfred maakte vervolgens een paar missers waardoor Jean-Paul eenvoudig leek te gaan winnen. Maar niets bleek minder waar. In de 16e beurt verzuimde Jean-Paul de laatste carambole te maken, waarna Wilfred met een serie van 18 uitmaakte. Tot overmaat van ramp miste Jean-Paul ook de acquitstoot in de nabeurt. In plaats van de volle buit had Zwarte Piet dus alleen een lege zak voor hem (maar ja, Sinterklaas is dan ook al geweest).

In de tweede partij moest Ad aantreden tegen zijn ‘Angstgegner’ Nico. Dit seizoen gingen al twee partijen verloren, omdat hij geen antwoord had op het harde en ruime spel van Nico.

De partij verliep in het begin voorspoedig en na 8 beurten stond de teller al op 72. Helaas kwam daarna de klad erin en waren er nog 16 beurten nodig om de resterende 38 caramboles te maken. Nico wist in de nabeurt ook uit te maken, waardoor de partij eindigde in gelijkspel.

In de laatste partij moest Frans aantreden tegen René. Om een lang verhaal (25 beurten) kort te maken: het ging niet best. René sprokkelde zijn puntjes bij elkaar, en Frans kreeg onvoldoende controle over de ballen.

Samenvattend was de uitslag een behoorlijke teleurstelling. Zowel Jean-Paul als Ad hadden eigenlijk moeten winnen. Hierdoor zijn 3 punten onnodig verspeeld op de concurrentie.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *