SVW 7 krabbelt op

Afgelopen week lijkt SVW 7 te zijn opgekrabbeld uit het dal. Dinsdag werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen NGG 2 en zaterdag werd De Ram 4 met 4-2 verslagen.

Het was een drukke week met twee wedstrijden in de C1. Ook een goede gelegenheid om de zwakke jaarstart achter ons te laten. Tot op zekere hoogte is dat inderdaad gelukt.

SVW 7 – NGG 2: 3-3

Tegen NGG 2 werden in de Ponderosa op de nieuwe Verhoeven-tafel de punten gedeeld, maar er had meer ingezeten.

Invaller Peter van Dongen behaalde in de openingspartij een welverdiende remise tegen Sjaan de Ron.

Daarna liet Frans tegen Harry de Jong zien waar hij toe in staat is. In de 12e beurt maakte hij met een mooie serie van 78 de 200 caramboles vol. Een goeie opsteker na een matige periode.

Helaas verslapte onze kopman Jean-Paul op het eind van zijn partij tegen Frans van de Luijtgaarden. Die strafte dat genadeloos af, waardoor Jean-Paul 4 caramboles voor het eind strandde.

De Ram 4 – SVW 7: 2-4

Tegen De Ram 4 moest onze eerste man voor de verandering ook als eerste van acquit. Het was een spannende partij, waarbij deze keer zijn tegenstander Aaron Meeuwissen 4 caramboles voor het eind bleef steken. Zo bleek deze week maar weer hoe klein het verschil is tussen winst en verlies.

Daarna liet onze Matthieu zien waarom hij een jaar geleden districtskampioen 1e klasse werd. In 13 beurten wist hij Marco Scherbeijn te verslaan, met een mooie slotserie van 40 en een moyenne van 8,50.

In de laatste partij kon Frans zijn herstel van dinsdag helaas niet voortzetten. Hij had een ‘off-day’ en moest na 14 beurten zijn meerdere erkennen in Rick van Hassel.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *