SVW 7 houdt opgaande lijn vast

SVW 7 wint in de Ponderosa met 4-2 van SVW 6.

Bron: Biljartpoint.nl

SVW 7 houdt de opgaande lijn vast. Na het herstel van vorige week wist het opnieuw te winnen.

In de eerste partij liet Matthieu gelijk zien weer in vorm te zijn. Hij gaf Peter Keegstra geen schijn van kans. In 14 beurten was het pleit beslecht en waren de 2 punten binnen.

In de tweede partij begon Frans aarzelend met 2 poedels. Maar in de derde beurt produceerde hij een mooie serie van 94, waardoor de druk bij Peter van Dongen kwam te liggen. Daarna volgde echter een mindere periode. Na 12 beurten was de stand 120-141, met Peter nog 40 te gaan en Frans 59. Frans kwam toen echter weer op dreef en besliste de partij in de 15e beurt.

In de laatste partij stonden de broertjes Rens tegenover elkaar. Zoals altijd waren ze erop gebrand om van elkaar te winnen. Deze keer trok Rico aan het langste eind. Na de jaarwisseling is hij goed in vorm en hij wist deze partij in 14 beurten te winnen. Jean-Paul speelde echter ook een goede partij met 200 caramboles en een moyenne van ruim 14.

4 reacties

  1. We blijven ons best doen Ad. De psycholoog heeft mijn behandeling goed afgewerkt. Ik hoop dat mijn zorro pak in de kast blijft lol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *