SVW 7 houdt belagers op afstand

De biljarters van SVW 7 winnen met 5-1 van SVW 5 en behouden de leiding in de C1-klasse van het district West-Brabant.

Vrijdagavond vond in de Ponderosa het onderlinge treffen plaats tussen SVW 7 en SVW 5, voor beide teams dus een thuiswedstrijd.

Na afwezigheid van een paar weken mocht ondergetekende zijn kunsten weer vertonen in de eerste partij tegen Gradus. Het was even wennen met een aangepaste keu en nieuwe pomerans. Daarna was een serie van 26 echter genoeg om het gat te slaan met Gradus. Met een moyenne van 5 geen reden om ontevreden te zijn, maar door slordig klein spel ook genoeg ruimte voor verbetering.

In de tweede partij had Matthieu het tegen Louis maar koud en kwam moeilijk in zijn ritme. Na 10 beurten stond hij met 50-17 achter. Maar toen hij een trui had aangedaan ging het een stuk beter en kwam de productie op gang. Louis was daarentegen na zijn serie van 26 in de 3e beurt helemaal stilgevallen. Matthieu kon de partij in de 21e beurt beslissen met een mooie serie van 26.

In de laatste partij was het een spannend treffen tussen Frans en Johan. Na zijn verhoging moet Frans vaak hard knokken voor de punten terwijl Johan dit seizoen ver boven zijn moyenne speelt.

Beide spelers beleefden een zwakke start. Na 11 beurten stond Johan met 75-28 voor en leek Frans vrij kansloos. In de volgende beurt maakte hij echter een mooie serie van 62 en waren de kansen weer gelijk. Nadat ook onze team captain hem nog eens bemoedigend had toegesproken wist hij na 21 beurten uit te maken. Johan ging in de nabeurt met een serie van 25 ook uit, zodat de punten werden gedeeld. Een terechte uitslag.

Samenvattend was het voor SVW 7 weer een bevredigende avond. Het spel was niet altijd fantastisch maar het harde werken werd uiteindelijk toch beloond. Door de 5 punten konden de belagers voor de koppositie weer op afstand worden gehouden.

4 reacties

  1. Het was hard werken,maar we hebben het wel geflinkt met ons 4ren,je ziet wat het advies van de captain kan doen 😄😄😄

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *