SVW 7 goed op dreef na de carnaval

SVW 7 verslaat in de Ponderosa SVW 5 met 4-2.

SVW 7 pakte na de Carnaval de draad goed op tegen de clubgenoten van SVW 5. De Ponderosa was weer opgefrist en voorzien van een nieuw tapijtje. Van de gelegenheid was ook gebruik gemaakt om de rookruimtes te verwijderen. Hierdoor konden de niet-rokers weer opgelucht ademhalen.

Na een afwezigheid van ruim 2 maanden had Ad het zwaar tegen Gradus. De start leek veelbelovend met een serie van 29 in de 2e beurt, maar daarna bleek hij zijn kruit te hebben verschoten. Dat hij nu op eenzelfde Verhoeven-tafel als thuis speelde kon hij dus niet uitbuiten. Gradus wist de partij in 22 beurten te winnen.

Daarna moest Frans proberen de kater van het gewestelijk kampioenschap hoofdklasse van zich af te schudden. De partij begon traag maar in de 6e beurt toverde hij een mooie serie van 86 uit zijn keu. Louis had zijn dag niet en kwam niet in zijn spel. Frans besliste de partij in de 15e beurt met opnieuw een fraaie serie van 72.

In de laatste partij moest Jean-Paul proberen de vermoeidheid van de Vastenavond-periode te negeren. Het viel niet mee, maar hij wist de partij toch op karakter te winnen. Johan wist geen series te produceren, en moest na 22 beurten het onderspit delven.

Nu het einde van het seizoen nadert stijgt de spanning. Door de overwinning is de koppositie wel verstevigd, maar sommige teams hebben een aantal partijen minder gespeeld. Hierdoor is de situatie ondoorzichtig wat wij ongewenst vinden. De competitieleiding zou wat ons betreft een wat strakkere planning kunnen hanteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *