SVW 7 gaat gewoon door

Voor de vierde keer dit seizoen boekt SVW 7 een 6-0 overwinning. In het dorpshuis De Stelle in De Heen werd NGG 2 overtuigend verslagen.

We waren op volle sterkte met 4 man afgereisd naar De Heen. Frans was meegegaan als supporter wat duidelijk vruchten afwierp. Hij had alleen geen weerwoord toen een speler van het andere biljart hem een poepje liet ruiken!

Ter gelegenheid van het nieuwe team-tenue is deze keer van alle spelers maar weer eens een fotootje toegevoegd.

In de eerste partij speelde ik een sterke eerste helft met een mooie serie van 37 erbij. Daarna werd de concentratie minder en kwamen de foutjes. Tegenstander Sjaan de Ron had moeite om in de partij te komen. Uiteindelijk wist ik in de 15e beurt uit te maken. Er had wellicht meer ingezeten maar een moyenne van 6 stemt tevreden.

In de tweede partij speelde Mathieu tegen Harry de Jong eveneens een mooie pot. In de 4e beurt legde hij een mooie serie van 49 op de tafel. Hij speelde zelfverzekerd en liet mooi biljarten zien, waaronder een goed uitgevoerde harmonicastoot. Mathieu maakte de partij uit in de 13e beurt en scoorde een mooi moyenne van 8,5.

In de laatste partij traden de kaderspelers Jean-Paul en Frans aan. Voor de ‘simpele’ libre-speler altijd mooi om naar te kijken. Het was een spannende partij met wisselende kansen. Jean-Paul liet zowel hoogstaand spel als slordige fouten zien. Het drukke en gezellige 50-jarig jubileum van de Ponderosa zal wel een rol hebben gespeeld. Uiteindelijk won Jean-Paul met nipt verschil in 19 beurten.

We konden vanuit De Heen met de volle buit weer naar huis. Maar, … er zat wel een luchtje aan!

3 reacties

  1. Ik heb er niets van gemerkt en niets van geroken. Als dat geen concentratie is (1e x dit seizoen). Leuk stuk weer Ad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *