SVW 7 gaat aarzelend van start in 2020

In de eerste wedstrijd van 2020 in de C1-klasse van het district West-Brabant gaat SVW7 wat aarzelend van start. Het deelt in de Ponderosa de punten broederlijk met SVW 8.

Mathieu mocht in het nieuwe jaar als eerste aan de slag tegen Frans van Zundert. Frans is altijd een lastige tegenstander die steeds zijn puntjes bij elkaar sprokkelt. Dat bleek ook nu het geval.

Mathieu was gespannen en had de kerstvakantie kennelijk nog in de benen. Het lukte niet om een paar leuke series te produceren. Typerend voor dit soort partijen is het hoge aantal beurten, deze keer 26. Maar niet teveel meer aan terugdenken.

Frans overkwam hetzelfde lot in de tweede partij tegen Fred Swaanen. De hoge series bleven uit, en er waren veel beurten nodig (23). Uiteindelijk werden de punten gedeeld.

Jean-Paul won in de laatste partij wel overtuigend van Ad Coppens. Hij was in staat regelmatig te scoren, met een een paar leuke series erbij. Op het laatst werd het wat slordig, maar in 19 beurten was de buit toch binnen.

De eerste wedstrijd van het jaar was wat aarzelend, met relatief lange partijen (26, 23 en 19 beurten). Het kerstreces zat kennelijk nog in de benen. Nu 10 dagen de tijd om de accu op te laden voor de thuiswedstrijd tegen De Ram 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *