SVW 7 dieselt vrolijk verder

Na de twee 6-0 overwinningen neemt SVW 7 iets gas terug, maar wint toch overtuigend met 4-2 van De Ram 3, en neemt daarmee de leiding over in het C1-klassement.

In de eerste partij moest invaller Ricardo weer eens als derde speler aan de bak, niet altijd een gemakkelijke opgaaf. Ricardo speelde wat slordig terwijl zijn tegenstander Roland regelmatig scoorde, waarbij hij de helft minder caramboles moest maken (80 i.p.v. 160). Uiteindelijk kon Roland in de 22e beurt uitmaken terwijl Ricardo op 9 voor de eindstreep bleef steken.

In de twee partij dieselde onze Frans vrolijk verder. Na een druk weekend PK’s extra klasse (moyenne 11-20) had hij geen enkele last van biljartmoeheid. Frans speelde een degelijke partij en wist de 200 caramboles, ondanks wat slordigheden, in 17 beurten vol te maken (moyenne 11,76). Jacky had een zwakke start, en ondanks een goede tweede helft kon hij geen bedreiging meer vormen.

Jean-Paul ging in de laatste partij wat aarzelend van start. Volgens eigen zeggen was hij teveel aan het nadenken. Na 8 beurten stond het ongeveer gelijk: 46-52. Maar toen besliste Jean-Paul de wedstrijd met twee prachtige series van 67 en 61 (moyenne 18,00). Frank kon tegen dit geweld weinig inbrengen en bleef steken op 66 caramboles.

9 reacties

  1. Leuk artikel hoor. Ook prettig de onderlinge betrokkenheid bij elkaars prestatie. Hoe dit ook eindigt, ik denk dat we een heel leuk team hebben. Elkaar lekker blijven motiveren, ga zo door. Ad en ik gaan ook ons niveau opkrikken ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *