SVW 7 buigt opnieuw voor SVW 6

SVW 7 verliest in de Ponderosa voor de 2e keer dit seizoen met 4-2 van SVW 6.

SVW 7 moest voor de wedstrijd tegen SVW 6 een beroep doen op reservespeler Fred Swaanen.

Fred moest deze keer als derde speler gelijk aan de slag tegen Peter Keegstra. De eerste helft ging voorspoedig met 80 caramboles na 10 beurten. Daarna viel de productie echter terug en ging de overwinning na 21 beurten naar Peter.

In de tweede partij moest Frans aantreden tegen Ricardo die een goed seizoen meemaakt. Dat liet hij al gelijk in de eerste beurt merken door een serie van 6 te beantwoorden met een serie van 47. Met daarna nog series van 32 en 44 maakte Ricardo in 10 beurten uit met een grandioos gemiddelde van 16. Frans kon dat niet evenaren, maar met een moyenne van 14,60 toch geen reden om echt ontevreden te zijn.

In de derde partij was het aan onze captain om de eer te redden. Jean-Paul ging tegen Peter van Dongen uitstekend van start. Met een mooie serie van 74 was de stand na 5 beurten al 144. Helaas waren daarna nog 11 beurten nodig om de resterende 36 punten te scoren. Maar de punten waren binnen.

Ook deze keer dus weer een nederlaag tegen SVW 6, maar naaste belager De Ram 4 verliest ook waardoor de leidinggevende positie wordt geconsolideerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *