SVW 7 blijft winnen

SVW 7 blijft op stoom en wint met 4-2 bij Brugmans Biljarts in ‘Strien’.

Uitslag op biljartpoint.nl

In de eerste partij van de avond ging ik voortvarend van start tegen Jos. Na 5 beurten stond de teller op 35, terwijl Jos maar mondjesmaat scoorde. Daarna ging het echter een stuk minder met nogal wat poedels, foutjes en verkeerde beslissingen. Gelukkig kon Jos daar onvoldoende van profiteren. Na een mooie serie van 36 in de 17e beurt was de wedstrijd in de pocket.

Adje geconcentreerd bezig

In de tweede partij begon Frans zeer zwak. Hij kreeg geen enkele grip op de ballen en produceerde veel rare missers. René had een zeer goede start met 51 uit 3 beurten, maar viel daarna toch behoorlijk terug. Stand na 10 beurten: 61-20. In de 11e beurt produceerde René nog een serie van 36 en na 14 beurten was de score 100-37.

Maar in de 15e beurt sloeg Frans toe. Vanuit het niets produceerde hij een formidabele serie van 125! Hoewel er af en toe een herstelstootje met gelifte keu nodig was, wist hij een mooie serie americaine langs de band uit zijn keu te toveren. René had hierop geen antwoord, en Frans maakte de partij in de 18e beurt uit.

Frans geconcentreerd bezig met zijn serie van 125, terwijl Jean-Paul telt en morele support geeft

In de laatste partij kwam Jean-Paul tegen Perry niet goed in zijn spel. Naast wat onnodige foutjes, gaven ook de banden problemen waardoor simpele bandstootjes opeens mis waren. Perry had ook een aarzelende start, maar stond na 9 beurten toch met 24-101 voor.

Daarna gingen beide spelers goed spelen en werd het spannend. Na 15 beurten een stand van 167-215. Een remise hing in de lucht. Maar toen Jean-Paul leek te gaan uitmaken ketste hij en kon Perry de partij beslissen.

Al met al een prima avond in het gezellige honk van Brugmans Biljarts in ‘Strien’. Alleen jammer dat het zo rokerig was.

5 reacties

  1. Elke keer weer leuk. Ook als je buiten de basis staat blijf je op de hoogte. Leukste team in jaren. Allemaal biljartfanaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *