SVW 7 blijft vechten

SVW 7 is op de weg terug, maar de resultaten blijven nog achter. In Poortvliet (Strijenham) wint Brugmans Biljarts met 4-2.

Na een moeizame start in 2020 is SVW 7 druk bezig de juiste vorm terug te vinden. Dat lukt al aardig, maar de resultaten blijven nog wat achter.

Na een nipt verlies vorige week leek Matthieu weer op de weg terug. Helaas had hij het tegen Addy Uytdewilligen opnieuw moeilijk. Een leuke eindsprint kon het slechte begin niet meer ongedaan maken. Addy wist de partij in 23 beurten met een ruime voorsprong te winnen.

Ook Frans leek de weg omhoog weer te zijn ingeslagen. Het goede nieuws is dat hij opnieuw lekker stond te spelen, vooral in het begin. Na 7 beurten stond hij met 102-40 voor. Het slechte nieuws is dat de partij met een klein verschil verloren ging. René Koetsier had een prima tweede helft, en wist de partij in de 17e beurt winnend af te sluiten.

Onze voorman Jean-Paul was opnieuw de stabiele factor in het team. Hoewel hij zelf niet tevreden was met het vertoonde spel, maakte hij opnieuw geregeld leuke series. Hij wist de partij in 17 beurten te winnen. Zijn tegenstander Perry Vroegop was niet productief en kon geen bedreiging vormen.

SVW 7 vecht hard om de slechte jaarstart achter zich te laten. Helaas is het wat onfortuinlijk met een aantal partijen die met slechts een klein verschil verloren gaan. Met dezelfde inzet komen de resultaten hopelijk vanzelf weer terug.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *