SVW 7 blijft op koers

SVW 7 wint in de De Ram te Roosendaal met 4-2 van De Ram 3.

Zoals wel vaker begon ondergetekende slecht. Het was een ruime partij, en het was lastig om rust in het eigen spel te brengen. Uiteindelijk ging het wel beter, maar het duurde 26 beurten voor de 110 caramboles bereikt waren. Het grote aantal poedels (12) is een puntje van aandacht. Maar de partij werd gewonnen, terwijl na de herziening 20 caramboles meer moesten worden gemaakt.

In de tweede partij trof Matthieu een tegenstander die in vorm was. Jacques speelde goed en geconcentreerd, en wist de partij in 11 beurten uit te spelen. Een mooi gemiddelde van ruim 8.

In de laatste partij was voor zowel Jean-Paul (+40) als Frank (+50) het aantal te maken caramboles flink verhoogd. Jean-Paul speelde op wat slordigheidjes na een gedegen partij, en wist in 19 beurten te winnen. Frank kreeg onvoldoende controle over de ballen en kon geen bedreiging vormen.

Ondanks de tussentijdse verhogingen voor Ad (+20) en Jean-Paul (+40) konden beiden vrij gemakkelijk winnen. Hiermee was de koppositie weer veilig gesteld.

Met dank aan teamgenoot Frans die ons vanaf de zijlijn morele ondersteuning verleende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *