SVW 6 begint sterk

SVW 6

SVW 6

Vooraf even ter verduidelijking: SVW 6 is het SVW 7 van vorig seizoen. Het district heeft in haar wijsheid besloten de nummering van de teams eenzijdig aan te passen. De vaste spelers zijn nog steeds: Jean-Paul Rens (captain), Frans Vrolijk, Matthieu Ververs en Ad de Graaf.

SVW 6 is het nieuwe seizoen sterk van start gegaan met een klinkende 6-0 overwinning op Bellevue 4.

Partij 1

Ondergetekende mocht, zoals gebruikelijk, als eerste van start. Het begin van de partij verliep prima met 56 caramboles in 8 beurten. Daarna zakte de concentratie echter weg. Uiteindelijk lukte het maar net om na 25 beurten op een gemiddelde van 4 te eindigen. Omdat tegenstander Piet Koolen geen vuist kon maken kwam de winst niet echt in gevaar.

Of het matige spel door de lange corona-onderbreking komt laten we maar in het midden. Onze captain zag in elk geval weer voldoende stof voor  de volgende biljartles!

Partij 2

Frans Vrolijk

Frans had een soortgelijke ervaring tegen Jac Matthijssen. Uiteindelijk wist hij de zege in 24 beurten veilig te stellen, maar tevreden over het spel was hij niet. Regelmatig werden verkeerde keuzes gemaakt, waardoor de controle over de ballen werd verloren.
Ook hier gold dat de tegenstander er weinig tegenover kon stellen, waardoor de zege niet in gevaar kwam.

Partij 3

Jean-Paul

Jean-Paul ging het wat gemakkelijker af, en wist in 19 beurten overtuigend te winnen. Zijn tegenstander Wim Machielse kwam geen enkel moment in zijn spel. Hierdoor was het een wat eenzijdige wedstrijd, en bleven de weinige foutjes onbestraft.

6 reacties

    1. Noem het maar weinig foutjes. Minimaal 18 fouten😂😂 maar het zijn er vast veel meer geweest hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *