SVW 6 wint opnieuw

SVW 6

Samenvatting

SVW 6 wint dinsdagavond in de Ponderosa de voorlopig weer laatste wedstrijd met 4-2 van De Ram 3.

De biljartsport stond opnieuw in het teken van het coronavirus. Tijdens de wedstrijd kondigde premier Rutte aan dat de horeca voor 4 weken dicht moet. Na de 11 weken eerder dit jaar een hard gelag, vooral voor de uitbaters.

Partij 1

Er werd weer om 6 uur gestart, en de eerste 2 partijen werden gelijktijdig gespeeld.

Hoewel de acquitstoot werd gemist, ging Adje zoals wel vaker voortvarend van start. Na 5 beurten stonden al 48 caramboles op het scorebord. Tegenstander Arian Heeren kon geen vuist maken, en stond nog maar op 15.

Daarna volgden echter 3 poedels en glipte het spel weer een beetje door de vingers. Gelukkig kon de schade worden beperkt en kon de partij in 13 beurten worden gewonnen. Het gemiddelde van 5,77 stemde tot tevredenheid, maar er had meer ingezeten.

Partij 2

Op de andere tafel ging Matthieu eveneens flitsend van start met een serie van 34 in de eerste beurt. Helaas viel het toen stil en stond de teller na 5 beurten nog maar op 36. Na een zwakke start was tegenstander Rick van Hassel met 33 caramboles net een beetje bijgekomen.

Daarna ging Matthieu regelmatig scoren en wist de partij in 10 beurten te winnen met een mooi moyenne van 8,30.

Partij 3

In de laatste partij moest Frans het opnemen tegen Aaron Meeuwissen die ‘libre grote hoek’ speelt.

Het was van beide kanten een matige partij met weinig hoogtepunten. Na 10 beurten stond het 67-64. Daarna zette Aaron de partij echter naar zijn hand. Met mooie series van 62 en 39 won hij de partij in 12 beurten.

SVW 6 - De Ram 3
Bron: Biljartpoint.nl

Tot slot

Voorlopig was dit dus weer de laatste wedstrijd. Hopelijk kan de horeca over 4 weken weer open, maar de tijd zal het leren. Zodra er nieuws is laat ik het weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *