SVW 6 op ‘pole position’

SVW 6

Samenvatting

SVW 6 verslaat in de Ponderosa broertje SVW 7 met 6-0, en stelt zich opnieuw kandidaat voor de prijzen.

De overwinning is des te waardevol, omdat de tegenstander in topvorm is. De eerste 2 ronden werden beide met 6-0 gewonnen. Ricardo won deze week in 4 beurten met een moyenne van 42,50. Peter won vorige week in 8 beurten met een moyenne van 20.

Daarnaast houdt het coronavirus de gemoederen uiteraard bezig. De competitie is net begonnen, en het is onzeker of er weer niet een kink in de kabel komt.

Teamfoto

SVW 6

Het was tijd voor een teamfoto met het complete team, met v.l.n.r.:
Jean-Paul Rens (captain), Ad de Graaf, Matthieu Ververs, Frans Vrolijk. Voor een uitgebreidere beschrijving klik op de foto..

Partij 1

Matthieu

Tegenstander François begon voortvarend met een serie van 26 in de 2e beurt. Matthieu had zelf ook een vrij goede beginfase. Daarna trad helaas voor beide spelers het verval in, en werd er maar mondjesmaat gescoord. Gelukkig kon Matthieu in de 25e beurt een mooie serie van 41 produceren. Daarmee was de winst binnen, en het moyenne nog redelijk goed.

Partij 2

Frans moest, na het verlies van vorige week, het opnemen tegen de in goede vorm verkerende Peter van Dongen. Het werd een lange partij met als hoogtepunt een serie van 44 voor beide spelers. Uiteindelijk won Frans in de 23e beurt, en bleef Peter op 7 caramboles voor de eindstreep steken.

Partij 3

In de laatste partij troffen de broertjes Rens elkaar. Altijd goed voor een portie gezonde strijdlust. Jean-Paul moest proberen te herstellen van zijn verliespartij eerder deze week, Ricardo moest proberen zijn kunststukje te herhalen.

Ook dit werd een lange partij. Er was nogal wat afleiding, waardoor het een rommelige partij werd.

In het begin ging het gelijk op, maar Jean-Paul sloeg in de 10e beurt met een mooie serie van 79 het beslissende gat. De overwinning kwam daarna niet meer in gevaar, maar er waren wel 27 beurten voor nodig.

SVW 6 -SVW 7

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *