SVW 6 komt tekort

SVW 6

Samenvatting

SVW 6 komt tekort tegen Brugmans Biljarts 4 en verliest met 4-2. In de gezellige kantine van vakantiepark De Striene in Poortvliet waren de nieuwe maatregelen voor de horeca het onderwerp van gesprek. Biljartend kwam SVW 6 helaas tekort tegen een sterk Brugmans.

Corona

Vanaf dinsdag moest de horeca ’s avonds eerder sluiten vanwege het coronavirus. Uiteraard hield dat de gemoederen bezig. Voor nu is er een oplossing gevonden door wat eerder te beginnen en op 2 tafels te spelen. Dat betekent dat de eerste 2 partijen tegelijkertijd werden gespeeld. Deze keer pakte dat goed uit. Tegen 10-en waren we klaar.

Partij 1

Adje moest het tegen invaller Arno Deurloo opnemen. Hij begon sterk en had na 6 beurten al 40 van de 100 caramboles verzameld. Arno kon daar met 9 caramboles weinig tegenover stellen.

Daarna volgde een mindere fase met wat onnodige fouten, maar Arno wist hiervan niet te profiteren.

In de 13e beurt klopte ineens alles, en werd de partij beslist met een mooie serie van 49 en een moyenne van 7,7.

Partij 2

Op de andere tafel waren de rollen omgedraaid. Na 9 beurten stond Frans op een schamele 30 caramboles, terwijl René Koetsier er al 100 had.

Hoewel Frans daarna wel wat terugkwam, mocht het niet meer baten. René speelde een beresterke partij, en werd na 14 beurten de verdiende winnaar met een mooi moyenne van 11,4.

Partij 3

In de laatste partij hadden we 2 kaderspelers tegen elkaar. Dan valt er meestal wel wat te genieten. Jean-Paul speelt in de C1-competitie 57/2, terwijl Perry Vroegop dit seizoen voor het eerst kader 38/2 speelt.

Perry ging aarzelend van start. Halverwege de partij (na 7 beurten) stond hij nog maar op 33, terwijl Jean-Paul er al 85 had verzameld.

Daarna kwam Perry echter in zijn spel en begon elke beurt stevig te scoren. Jean-Paul stond vooral tegen zichzelf te vechten. Kleine foutjes in goede positie kostten hem uiteindelijk de kop. 

Desalniettemin viel er veel te genieten van het vertoonde spel, en was Perry uiteindelijk het meest tevreden met zijn score van boven de 10.

Brugmans 4 - SVW 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *