SVW 7 – SVW 5: 6-0

SVW 7 behaalt in de onderlinge wedstrijd tegen SVW5 een afgetekende overwinning van 6-0.

Frans en Louis aan de trekstoot. Mathieu en onze grote leider aan de muur kijken toe.

De eerste partij was tussen de nummers twee Mathieu en Gradus, omdat Gradus nog andere verplichtingen had. Mathieu speelde een uitstekende eerste helft met een serie van 29 in de 2e beurt maar zakte daarna toch wat terug. Gradus maakte echter teveel onnodige fouten en kon er niet van profiteren. Mathieu maakte de partij uit in de 25e beurt.

In de tweede partij speelde ondergetekende zijn eerste partij van het seizoen. De eerste helft van de partij was zwak met veel technische foutjes. Na een onderbreking van 2 maanden was het lastig om het ritme weer te vinden. Gelukkig kwam de vorm weer terug in de tweede helft en kon de partij in de 22e beurt worden beslist. Eric kon de ballen onvoldoende onder controle krijgen. Ondanks een mooie serie van 26 in de 20e beurt kon hij niet profiteren van mijn zwakke start.

In de slotpartij wist Frans de opgaande lijn door te zetten en zijn eerste overwinning te boeken. De lat ligt hoog met 200 caramboles, maar hij wist ze met consequent goede series in 15 beurten vol te maken. Louis kreeg onvoldoende controle over de ballen en kon geen bedreiging vormen.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *